Referenssejä

Home / Referenssejä

Referenssejä

Tutustu palautteisiin Vaikuttajatreenit-sparrauksistani!

Vaikuttajatreenit on sisällöntuottajien henkilökohtainen sparrauskonsepti, jossa keskustelemme 1,5 tunnin ajan asiakkaan valitsemista sisällöntuotantoon, brändiin tai kanavan kaupallistamiseen liittyvistä kysymyksistä ja haasteista.

sofia

#Vaikuttajatreenit: Sisältökonseptointi

”Oli todella antoisaa saada rakentavaa palautetta omasta tilistä ammattilaiselta! Noora oli perehtynyt sisällön lisäksi koko tilini yleisilmeeseen, lukuihin ja jopa ideoinut minulle valmiiksi sisältökonseptejakin, mikä ylitti odotukseni täydellisesti! Hahmotan nyt paremmin, mitkä ovat tilini vahvuudet ja mihin kehityskohteisiin kannattaa seuraavaksi tarttua. Noora antoi hyviä huomioita ja vinkkejä, miten voisin jatkaa tilini kehittämistä sekä sisällön jalostamista: pallo on nyt minulla jatkaa ideointia ja ryhtyä tuumasta toteutukseen!”

Sofia

eerika taivalniemi

#Vaikuttajatreenit: Myyntityö

”Sparrauksessa sain käytännönläheisiä, yksinkertaisia ja helposti toteutettavia vinkkejä siihen, miten yhteistöissä lähteä etenemään. Luvuista puhuttiin konkreettisesti, mutta avaten myös sitä, mitä myyminen ja mainostaminen käytännössä tarkoittaa. Noora oli tutustunut mun tiliin kattavasti, tunsi luvut ja herätteli uusia ajatuksia liittyen seuraajien käyttäytymiseen.”

Eerika

minna salakari

#Vaikuttajatreenit: Hakukoneoptimointi

”Hakukoneoptimointi-koulutus ylitti kaikki odotukset ja toiveet. Koulutus oli konkreettinen, inspiroiva ja ennen kaikkea täysin räätälöity kouluttautujalle. Koulutusta varten oli tehty valtavasti taustatyötä, mikä näkyi. Kouluttaja Noora oli asiantuntija vailla vertaa, asiat käytiin rauhallisesti ja perinpohjaisesti läpi, jokaisessa kohdassa esitettiin esimerkit, jotka oli kohdennettu kouluttautujan omaan blogiin.”

Minna

Kaikki Somesta referenssit

#Vaikuttajatreenit: Kanavastrategia ja myynnin edistäminen

”Otin Vaikuttajatreenit, kun olin starttaamassa äitiysfysioterapiaan, vauvoihin ja hyvinvointiin liittyvää tiliä. Noora käsitteli helposti ymmärrettävästi ammatillisen somen tekemiseen liittyviä teemoja ja hän oli selvästi tutustunut tilini aihepiireihin. Suuri plussa vielä siitä, että materiaalit ja käydyt keskustelut sai myöhemmin kirjallisena itselleen. Joka euron arvoinen!”

Laura

etti vaine

#Vaikuttajatreenit: Henkilöbrändistrategia

”Odotin, että sparraus on hyvä, mutta se ylitti kyllä odotukseni täysin. Sain paljon uusia ideoita sekä vastaukset kysymyksiini. Nooran kanssa oli tosi helppo puhua ja hän sai vaivattoman oloisesti kaivettua irti sellaisia juttuja, joiden en tiennyt olevan olemassakaan. Uskon, että jo näillä eväillä saan nostettua oman tekemiseni ihan uudelle tasolle.”

Etti

ilari junttila

#Vaikuttajatreenit: Henkilöbrändistrategia

”Nooran valmennus oli ennenkaikkea henkilökohtainen. Minuun ja tavoitteeseeni oli tutustuttu etukäteen. Sparraus ei ollut mitään geneeristä hypeä ja valmisvastauksia, vaan aidosti omien vahvuuksien hakemista ja vuorovaikutteista ideointia josta välittyy halu auttaa onnistumaan.”

Ilari