Keitä olemme?

Home / Keitä olemme?

Noora Verronen

Kaikki Somesta Oy:n perustaja, toimitusjohtaja & strategi

Kaikki Somesta Oy:n perustaja Noora on modernin markkinoinnin ammattilainen ja kokenut sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin strategi ja valmentaja. 

Nooralla on yli 10 vuoden kokemus markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä, joiden aikana hän on erikoistunut vaikuttajamarkkinoinnin ja sosiaalisen median strategisiin, luoviin, tuloksellisiin ja liiketoimintalähtöisiin ratkaisuihin.

Noora on sparrannut vuosia yrityksiä, sisällöntuottajia ja Suomen eturivin vaikuttajia sosiaalisen median eri aiheista, kuten myynninedistämisestä, sisältökonseptoinnista, oman suunnan löytämisestä ja muista tärkeistä käytännön taidoista, kuten hakukoneoptimoinnista.

Nooran vahvuuksia valmentajana ovat selkeys, käytännönläheisyys ja perusteellinen perehtyminen koulutettavan tahon toimintaan. Hän pyrkii luomaan valmennuksissaan ilmapiirin, jossa jokainen voi tuoda kysymyksensä ja ajatuksensa esiin matalalla kynnyksellä.

 

Osaaminen

Sosiaalisen median strateginen suunnitteluDigitaalinen asiakaskokemusKoulutukset
Sosiaalisen median kanavastrategiat ja sisällötTyöntekijälähettilyysohjelmat ja työnantajamielikuvan kehittäminenSisällöntuottajasparraus
Vaikuttajamarkkinionnin strategiaHakukoneoptimointiKey note-puheenvuorot
Vaikuttajamarkkinoinnin ratkaisut ja konseptitSisältökonseptointi

Jere Harjula

sisällöntuottaja ja lyhytvideovalmentaja

Jerejulius Oy:n yrittäjä Jere Harjula on intohimoinen luovan alan yrittäjä ja kuvaaja.

Jere on toiminut sisällöntuottaja usean vuoden ajan eri toimialojen yritysten parissa konsultoimassa sisällöntuotannosta ja itse tuottamassa markkinointimateriaaleja. Erikoisosaaminen on tarinankerronta videokuvauksen ja valokuvauksen keinoin sekä nykyaikainen videomarkkinointi. 

Jereltä löytyy kokemusta sisällöntuottajien kanssa työskentelystä Youtube sekä TikTok sisällön kanssa eri kampanjoiden sekä heidän omien sisältöjen tuottamisessa. Tärkeänä Jere kokee tuoda vaikuttajien sisällöistä myös vaikutteita yritysmaailmaan, sillä vaikuttajat määrittävät usein sisältötrendit.

Vahvuuksina Jere näkee monialaisen ymmärryksen sisältömarkkinoinnista, avoimuuden ja kannustavan otteen. Valmennuksissa pyrin tuomaan uusia näkökulmia ja rohkaisemaan jokaista luomaan oman näköistä sisältöä.

Jere Harjula, JereJulius Oy
 

Osaaminen

VideokuvaaminenLyhytvideotValmennukset
ValokuvaaminenSisältökonseptointiSisällöntuottajasparraus
EditointiTikTok kanavanaEsiintyminen
Sosiaalisen median sisällöntuotanto Brändivideot

 

Hei Yrittäjä! Kiinnostaako yhteistyö Kaikki Somesta Oy:n kanssa

Freelancer tai yrittäjä –  kiinnostaako yhteistyö Kaikki Somesta Oy:n kanssa? Olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta!

Kaikki Somesta Oy:n kumppaneilta edellytämme asiantuntevaa otetta sosiaaliseen mediaan liittyvistä teemoista, aktiivista otetta asiakastyöhön sekä sitoutumista yrityksen arvoihin. 

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Kaikki Somesta Oy: kanssa, Ota yhteyttä ja kerro lisää itsestäsi ja osaamisestasi.

HUOM! Emme palkkaa tällä hetkellä vakituisiin työsuhteisiin.

Vaikuttajamarkkinointi