Palvelut yrityksille

Home / Palvelut yrityksille

Palvelut Yrityksille

Kaikki Somesta tarjoaa yrityksille apua sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin suunnitteluun strategiatyöstä asiakaskokemuksen muotoiluun. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin strategiat, sisältökonseptointi, sosiaalisen median asiakaskokemuksen kehittäminen sekä aiheiden monipuoliset koulutukset.

Kaikki Somesta Oy

Strategiat

”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!”

Puuttuuko yritykseltäsi sosiaalisen median strategia tai suunnitelma vaikuttajamarkkinoinnin toteuttamiseen? Anna meidän auttaa!

Strategia auttaa käymään läpi olennaiset kysymykset tuloksellisen sosiaalisen median läsnäolon rakentamiseen tai pitkäjänteisen vaikuttajamarkkinoinnin toteutuksen pohjalle. Suunnittelu pohjautuu aina yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin ja keskittyy luomaan prosesseja, jossa resurssit käytetään tehokkaasti oikeisiin, eteenpäin vieviin toimenpiteisiin.

Teemme strategioita kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin!

Lue Lisää

Konsultointipalvelut

Haluaisitko kehittää yrityksesi tuloksia somessa, muttet tiedä mistä aloittaa?

Meiltä voit ostaa joko kertaluontoisen kevytkonsultoinnin tai jatkuvaa tukea sosiaalisen median läsnäolon kehittämiseen, sekä vaikuttajamarkkinoinnin toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. 

Lue Lisää

Konseptointi

Tarvitsetko apua sisällönsuunnitteluun tai tylsän aiheen kiinnostavaan viestintään? Vai puuttuuko vaikuttajamarkkinoinnin toteutuksestasi punainen lanka?

Autamme luomaan sisältökonsepteja, jotka tekevät vaikeammistakin aiheista ymmärrettäviä ja kääntävät viestit kohderyhmän kielelle sen käyttämiin kanaviin.

Lue Lisää

Kaikki Somesta Oy - Etusivu

Koulutukset

Haluatko oppia lisää sosiaalisesta mediasta tai onko mielessäsi kanava, joka kaipaisi parempaa haltuunottoa?

Koulutamme pyynnöstä käyttäjäryhmiä eri sosiaalisen median palvelujen pariin. Koulutuksen voi valita listalta tai se voidaan räätälöidä ryhmän tarpeisiin sopivaksi.

Ota yhteyttä ja tilaa ilmoitukset Kaikki Somesta-webinaareista, joihin voit osallistua myös ilman valmista ryhmää.

Lue Lisää