Palvelut yrityksille

Home / Palvelut yrityksille

Palvelut

Kaikki Somesta tarjoaa yrityksille apua sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin suunnitteluun strategiatyöstä asiakaskokemuksen muotoiluun. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin strategiat, sisältökonseptointi, sosiaalisen median asiakaskokemuksen kehittäminen sekä aiheiden monipuoliset valmennukset. Meistä saat myös pidempiaikasien resurssisn tiimiisi tarvittaessa. Tutustu vaihtoehtoihin ja ole yhteydessä matalalla kynnyksellä!

Kaikki Somesta Oy

Strategiat

”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!”

Puuttuuko yritykseltäsi sosiaalisen median strategia tai suunnitelma vaikuttajamarkkinoinnin toteuttamiseen? Anna meidän auttaa!

Strategia auttaa käymään läpi olennaiset kysymykset tuloksellisen sosiaalisen median läsnäolon rakentamiseen tai pitkäjänteisen vaikuttajamarkkinoinnin toteutuksen pohjalle. Suunnittelu pohjautuu aina yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin ja keskittyy luomaan prosesseja, jossa resurssit käytetään tehokkaasti oikeisiin, eteenpäin vieviin toimenpiteisiin.

Teemme strategioita kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin!

Lisää strategiatyöpajoista!

Konsultointi

Haluaisitko kehittää yrityksesi tuloksia somessa, muttet tiedä mistä aloittaa? Tai kaipaatko tukea arjen työhön liittyen sosiaalisen median sisältöihin, markkinointiin tai vaikuttajayhteistyöhön?

Meiltä saat joko kertaluontoista konsultointia tai jatkuvaa tukea sosiaalisen median läsnäolon kehittämiseen, sekä vaikuttajamarkkinoinnin toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. 

Lisää konsultoinnista!

Konseptointi

Tarvitsetko apua sisällönsuunnitteluun tai tylsän aiheen kiinnostavaan viestintään? Vai puuttuuko vaikuttajamarkkinoinnin toteutuksestasi punainen lanka?

Autamme luomaan sisältökonsepteja, jotka tekevät vaikeammistakin aiheista ymmärrettäviä ja kääntävät viestit kohderyhmän kielelle sen käyttämiin kanaviin.

Tutustu konseptointiin!

Kaikki Somesta Oy - Etusivu

Valmennukset

Haluatko oppia lisää sosiaalisesta mediasta, sisällöntuotannosta tai somemainonnasta tai onko mielessäsi tietty kanava, joka kaipaisi parempaa haltuunottoa?

Valmennamme pyynnöstä käyttäjäryhmiä eri sosiaalisen median palvelujen pariin. Kaikki Somesta -valmennukset ovat aina vuorovaikutteisia ja sisältävät paljon harjoittelua. Toteutamme valmennukset etänä Teamsissa tai lähiopetuksena asiakkaan järjestämissä tiloissa.

Tutustu valmennuksiin!

Vuokraa somepäällikkö!

Puuttuuko tiimistäsi sosiaalisen median (strategista) osaamista tai onko teillä väliaikaista tarvetta somepäällikölle?

Vuokraa Kaikki Somesta Oy:ltä somepäällikkö päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai muuksi tarvittavaksi ajaksi tiimiisi.

Kaikki Somesta Oy:n somepäällikkö tuo suunnittelupöytään strategista osaamista sosiaalisen median erilaisten toimenpiteiden osalta sekä vankkaa konseptointiosaamista erilaisiin kampanjoihin. Vuokrasomepäälliköltä taipuu myös vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelu ja toteutukset alusta loppuun saakka. 

Kutsu meidät esittäytymiskäynnille niin tutustutaan jo nyt mahdollisia tulevia tarpeita ajatellen!

Ota yhteyttä!