Kaikki Somesta konsultointi

Home / Kaikki Somesta konsultointi

Konsultointi

Kaikki Somesta Oy:n konsultti on yrityksesi ylimääräinen resurssi, joka tuo mukanaan näkemyksen ja asiantuntijuuden sosiaalisen median markkinoinnin kokonaisvaltaiseen suunnitteluun – kaikissa eri organisaation osissa. Valitse alla olevista palveluista tai ota yhteyttä ja kerro lisää asiantuntijan tarpeestasi!

Kevytkonsultointi

Kaikki Somesta kevytkonsultointi on hyvä tapa kartoittaa yrityksen sosiaalisen median läsänolon kehittämisen tarpeita asiantuntijan opastuksella. Konsultoinnin aiheen määräät sinä ja Kaikki Somesta asiantuntija tekee valitsemastasi aiheesta asiantuntevan analyysin kehitysehdotuksineen.

Esimerkkejä aiheista:

  • Eri kanavien haltuunotto
  • Yhteisön rakentaminen ja kasvattaminen
  • Tavoittavuuden kehittäminen
  • Sosiaalisen median markkinoinnin tuloksien kehittäminen

Näin se menee

Haaste

Asiakas kertoo nykytilanteesta ja toiveistaan sen kehittämiseksi jatkossa liiketoimintaa paremmin tukevaksi kokonaisuudeksi.


Havainnot ja analyysi

Kaikki somesta asiantuntija tuo konsultaatioon havaintoja eri kanavien nykyisistä sisällöistä saatavilla olevan analytiikan ja datan pohjalta.


toimepide-ehdotukset

Asiantuntija tarjoaa kehitysehdotuksia havaintojensa pohjalta, sekä käy läpi ehdotusten kontekstia, esimerkiksi algoritmiajattelua kanavastrategian pohjalle tai toimivien somesisältöjen perustaa sisältökonseptoinnin tueksi.


yhteistyönjatko

Toimenpiteet, kuten strategiatyö, sisältökonseptointi tai muu toteutetaan joko asiakkaan toimesta itsenäisesti, työn ohjauksessa tai Kaikki Somesta Oy:n toimesta.

”Saimme Nooralta hyviä, konkreettisia vinkkejä arjen sometyön kehittämiseksi. Erityisesti kanavastrategiapohdinta oli antoisaa ja siitä saimme monta hyvää ideaa ja toteutusmallia, joita olemme vieneet käytäntöön. Nooran asiantuntemus ja laajat vaikuttajakontaktit ovat myös tulleet yhteistyössä hyötykäyttöön.

– Linda Neiglick, MPS Lifeworks Oy

Vaikuttajakampanjat

Onko suunnitelmissa vaikuttajamarkkinointi, mutta toteutuksen punainen lanka puuttuu?

Kaikki Somesta auttaa yritystäsi luomaan tavoitteellisen, liiketoimintaan pohjaavan ja tulokselliseen tekemiseen tähtäävän vaikuttajamarkkinointikampanjan. Osana prosessia etsimme yrityksellesi sopivat vaikuttajat, autamme heidän perehdyttämisessä yrityksesi toiminnasta ja tavoitteista sekä suunnittelemme ja konseptoimme yhteistyöidean puolestasi tai tiiviissä yhteistyössä. Kaikki Somesta vaikuttaja-asiantuntija varmistaa yhteistyön toteutuksen sujuvuuden sekä analysoi sen tulokset toteutuksen jälkeen toiminnan kehittämiseksi.

Katso myös:

Vaikuttajamarkkinoinnin strategia

Vaikuttajamarkkinoinnin kampanja-apu sisältää

  • Yhteistyön suunnittelu strategian tai muun suunnitelman pohjalta
  • Briiffin toteuttaminen yhdessä asiakkaan kanssa
  • Vaikuttajan etsiminen: tarjouspyynnöt ja kontaktit
  • Yhteistyön lopullinen konseptointi vaikuttajien kanssa
  • Toteutuksen läpivienti, yhteydenpito, tuki tarkastuskierroksilla
  • Tulosten läpikäynti ja analysointi sekä kehitysehdotukset

Sosiaalinen organisaatio

Aloita sosiaalisen organisaation kehittäminen jo tänään!

Modernissa yrityksessä sosiaalinen media ei ole ainoastaan viestinnän ja markkinoinnin asia, vaan sitä hyödynnetään ketterästi organisaation eri osissa. Sosiaalisella medialla on roolinsa niin asiakaskokemuksen toteuttamisessa, työnantajamielikuvan kehittämisessä kuin modernissa myyntityössä. Kuten sosiaalisen median vaikuttajat, myös yrityksen työntekijät toimivat markkinoijina ja voivat edistää merkittävästi myyntiä ja brändimielikuvaa aktiivisuudellaan sosiaalisessa mediassa.

Kaikki Somesta auttaa tunnistamaan sosiaalisen median hyödyt ja mahdollisuudet yrityksesi eri yksiköiden osalta.

Ota yhteyttä

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä viesti