Palvelut sisällöntuottajille

Home / Palvelut sisällöntuottajille

Palvelut sisällöntuottajille

Olet sitten yrittäjä, asiantuntija, urheilija, pelaaja, tubettaja, bloggaaja tai kuka tahansa muu, joka haluaa menestyä sisällöntuotannollaan, olet oikeassa paikassa. Kaikki Somesta palvelut kaikenlaisille sisällöntuottajille auttavat kehittämään omasta kanavasta paikan, joka heijastaa ydinosaamistasi ja arvomaailmaasi, on hyödyllinen kohderyhmällesi sekä auttaa sinua kulkemaan tavoitteitasi kohti. Tutustu palveluihin ja ole rohkeasti yhteydessä!

#Vaikuttajatreenit

#Vaikuttajatreenit on 1,5 tunnin etäsparraus, jossa autan aloittelevia tai kokeneempiakin sisältöä tuottavia tahoja kirkastamaan sisältöjen, brändin tai uran suuntaa, sekä ottamaan haltuun sisältökonseptointia, hakukoneoptimointia ja sisältöyhteistyön myyntiä ja raportointia.

Lue lisää

Koulutukset verkossa

(TULOSSA!) Kaikki Somesta verkkokoulutus on vuorovaikutteinen tunti asiaa aiheesta ja sen ympäriltä. Aiheet vaihtelevat koulutuspäivien mukaan. Osallistujamäärä on rajoitettu 20 osallistujaan kerrallaan, että jokainen voi halutessaan kysyä kouluttajalta juuri itseään askarruttavat kysymykset. Ilmoitamme tulevista koulutuksista täällä. Voit myös toivoa aiheita Ota yhteyttä-sivun lomakkeella.

Ota yhteyttä

Kaikki Somesta e-kirjat

(TULOSSA!)